facebook tracking
Team

Utveckling & teknik

Connect

Utmärkelser och nomineringar

Vi är otroligt stolta över att vi kom på andra plats i Årets Byrå 2017 (kategorin digitalbyråer med en omsättning mellan 7 och 25 MSEK). Vi fortsätter vår resa mot att vara Sveriges bästa digitalbyrå!

Vi är också väldigt glada över att vi både 2016 och 2017 har utnämnts till en utav Sveriges Bästa Arbetsgivare av Great Place to Work! (Great Place to Work - Sveriges Bästa Arbetsgivare).

I en unik kartläggning som Resumé Insikt har genomfört har Fröjd bäst rörelsemarginal av alla digitalbyråerna! Det är vi jättestolta över!

Varför ska du jobba på Fröjd?

Våra ledord är samarbete, nyfikenhet, öppenhet och transparens, och de orden genomsyrar hela vår verksamhet och kultur. Vi tror stenhårt på att det är våra medarbetare som gör att vi är framgångsrika, och vi jobbar hela tiden med att utveckla och förbättra det som vi kallar för medarbetarupplevelsen - ju nöjdare våra medarbetare är desto gladare är vi!

När du jobbar på Fröjd erbjuder vi också ett gäng förmåner, bland annat de här:

 • 1. Kompetensutveckling

  Vi jobbar aktivt med kompetensutveckling i form av Hackdays, deltagande vid konferenser och andra utbildningssammanhang (interna och externa). Två gånger per år genomför vi medarbetarsamtal med alla på byrån och under resten av året jobbar vi aktivt med de individuella utvecklingsplaner som vi tar fram under de samtalen.

 • 2. Tjänstepension

  Vi erbjuder tjänstepension genom Avanza som baseras på ålder enligt en ökande skala.

 • 3. Träningsbidrag (och pingis!)

  Alla anställda får 1500 SEK per år att använda till träning i olika former. Vill du slipa på ditt bollsinne? Många av oss samlas varje dag kl. 15 för att spela rundpingis.

 • 4. Semester

  Japp, vi vill att du tar semester emellanåt! Alla anställda har sex veckors semester (som ersättning för viss övertid).

Stockholm

Kungstensgatan 18
13357 Stockholm Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Fröjd?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@frojd.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor